Vælg den rigtige bryllupskage

 

 

En bryllupskage er en gammel tradition, som er hyggelig og for mange et must til et bryllup. Men en bryllupskage kan både være en dyr og en skuffende oplevelse – hvordan undgår du det?

 

 

Der er flere fif til, hvordan du får en billig og god bryllupskage, og når du sidder til brylluppet og skærer et stykke af en lækker og indbydende kage, så synes du formentlig, at det har været det hele værd. J

 

En billig måde at få en bryllupskage på, er at lave den selv. Måske kender du en bager i din familie eller omgangskreds, eller måske kender du en, som elsker at stå i køkkenet. Med mindre du vælger en, som har lavet bryllupskager før, så få vedkommende til at lave en lille bryllupskage som et forsøg, så

Sådan kan en bryllupskage se udvedkommende får træning, og så i får mulighed for at smage den. Dette sender os naturligt videre til næste råd:

 

Smag altid en bryllupskage på forhånd! Selvom ingredienserne lyder lækre, så er smagen det ikke altid. Lad derfor være med at tage chancen og sørg for at smage den før brylluppet. Jeg ved godt, at det kan være lidt besværligt med en prøve, men det er bare så surt at stå med en bryllupskage på selve dagen, som ikke er god.

 

Hvis du alligevel gerne selv vil bage, men synes at en bryllupskage i tre lag er et for svært og tidskrævende arbejde, så lav cupcakes, det er et festlig og flot indslag på bryllupsdagen. Følg linket til cupcakes og få masse af inspiration og gode opskrifter.

 

Hvis du køber en bryllupskage ved en bager, kan du spare penge på et ganske simpelt tip: Bed ham om at lave en FESTKAGE og IKKE en bryllupskage. En festkage kan være lige så flot, indbydende og velsmagende, men den er som regel væsentlig billigere af den ene eller anden grund, som jeg nok skal lade være med at gisne om her.. J Hvis du vælger denne metode, skal du selv sørge for at købe den lille brud og brudgom, som skal være øverst på kagen, hvis du altså ønsker sådanne figurer på den. Ved denne ”forklædte” bryllupskage gælder i øvrigt samme råd som tidligere – sørg for at smage den på forhånd.

 

Jeg håber, at du kunne bruge disse råd til noget, og at i får en rigtig lækker bryllupskage og et godt bryllup. J