Gratis indbydelser til din fest

 

 

Indbydelser er noget af det første, som du skal have styr på i god tid. Hvis din fest er et bryllup eller en anden stor begivenhed, er det passende at sende indbydelser ud minimum 3 mdr. før festen.

 

Selvom indbydelser i dag kan være både pr. mail, sms og telefoniske, er skriftlige indbydelser dog stadig at foretrække til især store fester, idet de giver et indtryk af festlig stemning og sætter gæsterne op til, at festen bliver mere end en almindelig komsammen. Samtidigt fungerer indbydelser som en huskeseddel for gæsterne, så de ikke glemmer datoen, adressen eller andet.Gratis invitationer - en flot pyntet invitation

 

Skriftlige gratis indbydelser kan du generelt få på 2 måder. Enten kan du lave dem selv, eller også kan du f.eks. her på siden finde gratis indbydelser, som kan downloades og printes derhjemme.

 

Hvis du selv skal lave indbydelserne, kan du f.eks. skrive kortene på computeren eller i hånden med flot skråskrift. Forsiden kan du selv tegne eller påsætte et billede eller clipart fra Internettet. Evt. kan du omvikle kortet med et flot bånd, eller vedlægge en tørret blomst eller blad ved dine indbydelser. På forsiden og på konvolutterne kan du evt. skrive med en guldtusch for at få ekstra effekt. Det er kun fantasien, som sætter grænsen ved hjemmelavede indbydelser, som kan blive både rigtig flotte og betyde noget særligt for dig og dine gæster.

 

Her på siden kan du også finde færdiglavede og gratis indbydelser, som du frit kan bruge til eget brug, dvs. til dine egne fester. De gratis indbydelser er lavede, så du selv kan skrive inde i kortene efter udprint, og dermed opnå en både personlige og individuelle stil.

 

Gratis indbydelser her

 

Smarte indbydelser med blå og sort kant

 

Smarte indbydelser med sort kant

 

 

Disse indbydelser er som sagt gratis at anvende til eget brug, og jeg håber, at du bliver glad for dem. Hvis du sætter pris på de gratis indbydelser, vil jeg blive glad, hvis du vil linke til mit domæne. På forhånd tak. J

 

Find flere gratis invitationer mv. her.