Gratis menukort til festen

 

 

Et menukort hører lidt til ved større fester såsom bryllup, konfirmation eller blot hvis du godt kan lide, at din fest er flot og fornemt sat op. Oven i købet kan du finde gratis menukort her på siden, så det er fuldstændig gratis for dig at få dette element med til din fest.

 

En af fordelene ved et menukort er, at det udover at virke flot og professionelt på dine gæster giver dig en mulighed for at præsentere maden på en god måde. Rent faktisk giver menukort en positiv forventning til det kommende måltid, og du har en enestående mulighed for at få din menu til at fremstå lækker.

 

Gratis menukort - eksempel på menukort på tallerknenHvis du f.eks. har tænkt dig at servere aspargessuppe til forret, flæskesteg til hovedret og is til dessert, så kunne dit menukort f.eks. hedder:

 

Forret: Suppe med friske asparges og kødboller pyntet med finthakket økologisk persille.

Hertil groft hjemmelavet flutes med økologisk smør.

 

Hovedret: Dansk flæskesteg med nye kartofler og skysauce, salat med rødkål og appelsin

samt tyttebær og franske kartofler.

 

Dessert: Islagkage med chokolade og karamel pyntet med friske jordbær.

Serveret med en kompot af blåbær og skovbær.

 

Som du selv kan se, lyder dette menukort lidt bedre end linien over, selvom det basalt set er den samme menu. Husk altid kun at skrive de ting på, som rent faktisk er rigtige, forstået på den måde, at hvis du skriver økologiske jordbær, så skal det være økologiske jordbær, og står der friske asparges, så duer det ikke, at det bliver friske forårsløg. Af denne grund kan det være en fordel at vente med at skrive dine menukort, til du rent faktisk har købt ind, så du ikke pludselig står med upræcise menukort.

 

Gratis menukort kan ligesom f.eks. bordkort laves af dig selv eller en anden, men jeg har fået fremstillet gratis menukort, som du frit kan downloade her fra siden til eget brug.

 

Menukort til download

 

Stilfulde menukort med blå og sort kant

 

Stilfulde menukort med sort kant

 

 

Disse menukort er helt gratis at anvende. Hvis du er glad for kortene og mit domæne generelt, vil jeg være meget glad for et link til siden.   

 

Held og lykke med din fest og dine menukort mv.